Wie zijn wij?

Sharon Hak-Verhagen

Directeur

(Maandag t/m donderdag)

In 2005 ben ik gestart als groepsleerkracht, daarna ben ik 9 jaar als als intern begeleider werkzaam geweest. In 2018 heb ik de stap gemaakt naar adjunct directeur en sinds augustus 2021 ben ik directeur van De Troubadour. Als leerkracht en intern begeleider heb ik traditioneel onderwijs ervaren, een High Perfroming School en Montessori onderwijs.

Nu heb ik gekozen voor het Jenaplan onderwijs. Een prachtig onderwijsconcept waarin kinderen naast kennis en vaardigheden, vooral ook leren samenleven en de wereld om hun heen leren kennen, begrijpen en respecteren.  Ik geloof dat samen leren de basis is van goed onderwijs. Dat geldt niet alleen voor de kinderen maar juist ook voor de leerkrachten. Daarom ontwikkelen wij ons tot een Professionele Leergemeenschap. Het doel is om samen het beste onderwijs te realiseren voor de kinderen op De Troubadour.

Mijn passie ligt natuurlijk niet alleen bij het onderwijs. Ik  ga er graag op uit met mijn 2 zoontjes en man. Ik reis en sport graag en ben veel in de natuur te vinden. Maar ook van een fijn boek, mooie film of lekker uiten kan ik ontzettend genieten.

 

Caroline Kamerling

Onderbouw: Kolibries

(Maandag t/m donderdag)

Mijn naam is Caroline Kamerling en ik werk sinds januari 2005 met veel plezier op de Troubadour.Na mijn opleiding (KLOS) heb ik jaren in Doesburg gewerkt, vrijwel altijd met kleuters. Daarnaast heb ik een aantal jaren op de verschillende Doesburgse peuterspeelzalen gewerkt. Het onderwijs aan kleuters is nooit hetzelfde, elke dag is verrassend. Kleuters zijn spontaan, leergierig, nieuwsgierig en ontwikkelen zich door middel van spel. Het geeft elke dag weer energie om de kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling en ze te zien groeien/

Judith Janszen

Onderbouw: Toerako's

(Maandag t/m vrijdagochtend)

 

Yvonne Slump

Onderbouw: Toerako's

(Maandag, woensdag en vrijdag)

Ik ben Yvonne. En ik werk alweer ruim een jaar met veel plezier op de Troubadour.  Vorig jaar ben ik gestart in groep 1/2 (Toerako's) samen met Caroline en Ellen. Inmiddels werk ik om de week op de vrijdag in groep 2 of in de bovenbouw bij de Kookaburra's en op de maandag en dinsdag ter ondersteuning van alle groepen. 

Ellen van Wesemael

Onder- en Middenbouw: ondersteuning

(Maandag t/m woensdag)

Inmiddels ben ik al 15 jaar werkzaam op de Troubadour. Ik heb in alle bouwen gewerkt en sta nu in de middenbouw. Wat mij erg aanspreekt op de Troubadour is het Jenaplan onderwijs. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen leren van en met elkaar.  Ieder kind is uniek in zijn ontwikkeling, talenten en leerstijl.Verder ben ik ook werkzaam als gedragsspecialist. Ik ondersteun collega’s in hun pedagogisch handelen. We kijken samen naar de onderwijsbehoeften van individuele of groepjes leerlingen en van daaruit kunnen we een plan van aanpak opstellen, uitvoeren en evalueren.

Momenteel volg ik de opleiding voor psychomotorisch leer- en gedragsspecialist. Dit om mijn kennis en kunde nog verder uit te breiden om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling.

Janneke Heikens

Middenbouw: Paradijsvogels

(Maandag t/m vrijdag)

Ik ben Janneke Heikens en getrouwd met Nico, we hebben 3 kinderen en wonen sinds 2016 in Nijmegen. In 2012 heb ik de opleiding tot groepsleerkracht afgerond. Daarvoor heb ik in de gezondheidszorg en in het bedrijfsleven gewerkt. Na mijn diplomering heb ik 4 jaar in Haaksbergen gewerkt als leerkracht. De afgelopen jaren heb ik verschillende groepen gehad op verschillende scholen. Van kleuters tot groep 8. Het werken in verschillende groepen vind ik steeds weer een mooie, leerzame ervaring en uitdaging. Ik ga respectvol om met alle kinderen en zorg voor een plek waar kinderen zich positief kunnen ontwikkelen, waarbij ruimte is voor eigen initiatieven. Ik geniet ervan met kinderen te werken, en ze te zien groeien in hun ontwikkeling. Het in gesprek gaan met kinderen is daarbij essentieel. 

Vera Berends

Middenbouw: Flamingo's

(Maandag t/m vrijdagochtend)

Ik ben Vera Berends en woon in Arnhem. Na het behalen van de Pabo heb ik veel ervaring opgedaan via de invalpool. Ik kwam op veel verschillende scholen en was werkzaam in alle groepen.

Sinds 2009 jaar werk ik op Basisschool De Troubadour. Dit schooljaar ben ik, net als voorgaande jaren, stamgroepleerkracht van groep 3/4/5. Sinds een aantal jaren ben ik ICT-coördinator op school. Ook zorg ik voor het onderhoud van de website. 

Rachel De Hair

Bovenbouw: IJsvogels

(Maandag t/m vrijdag (om de week))

Ik ben Rachel De Hair en ik rijd al 18 jaar, 5 of 4 keer per week met heel veel plezier naar de Troubadour. Dit is het 8ste jaar dat ik in de bovenbouw werk. Ik ben begonnen in de middenbouw en heb daarna de overstap naar de bovenbouw gemaakt.Het mooiste aan het onderwijs, vind ik, dat je een steentje kunt bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. Elke dag is compleet anders en dat maakt het onderwijs uitdagend.Ik doe mijn werk met heel veel plezier en liefde en ik vind het heel belangrijk om een pedagogisch klimaat in de groep te realiseren, waarin ieder kind zich veilig voelt en zich kan en mag ontwikkelen.

Kim van Zeben

Bovenbouw: Toekans

(Maandag, dinsdag, woensdag (om de week), donderdag en vrijdag (om de week))

Ik ben Kim en werk al sinds 2001 met veel plezier op de Troubadour. Een kleine en mooie school, waarbij vooral het Jenaplan mij erg aanspreekt. Ik heb vele jaren in de middenbouwgroep gewerkt. Zo mooi om te zien hoe kinderen groeien en hoe de kennis van bijvoorbeeld een paar letters zich zo snel ontwikkeld naar het lezen van boekjes. De trots van de kinderen straalt er van af, dat is waar ik zo van kan genieten. Sinds een paar jaar werk ik in de bovenbouw. Een hele andere dimensie, maar zeker zo mooi! Kinderen eigenaar maken van hun eigen ontwikkeling en dus ook hun doelen. Hoe gaan we met elkaar om en anderen met jou, wat zijn de nieuwsitems en wat gebeurd er in de wereld om ons heen? Met deze groep kan je daar mooie en interessante gesprekken over voeren.

Doordat de kinderen 3 jaar in mijn stamgroep zitten is het afscheid altijd bijzonder. Ze zijn klaar voor de volgende stap en hoe leuk is het om nog na alle jaren regelmatig weer oud-leerlingen voor mijn klasdeur te zien staan die even een praatje komen maken en laten weten hoe het met ze gaat. Dat geeft een fijn en voldaan gevoel als juf!

Desea van Muijen

Ondersteuning en leerkracht

(Bovenbouw; om de week op dinsdagen ondersteuning, woensdag ondersteuning en Toekans, vrijdagen wisselend Toekans/IJsvogels)

 

Yolande van Almelo en Anna Ketelaars

Interim intern begeleiders 

(Maandag)

Yolande focust zich met name op de onderwijsontwikkeling in de school. Hierbij coacht zij de leerkrachten en analyseert zij de opbrengsten op alle vak-/vromingsgebieden. 

Anna Ketelaars is aanspreekpunt voor de zorgtrajecten van leerlingen. In gesprekken met ouders en externe zorgaanbieders is zij de persoon die aan zal sluiten. 

Bonny Jansen

Administratief medewerker

(woensdagochtend)

Mijn naam is Bonny Jansen en ik werk sinds mei 2018 met veel plezier op de administratie van De Troubadour. Naast mijn administratieve werkzaamheden op diverse andere scholen geef ik ook één keer in de week kookles aan een groepje kinderen op een basisschool in Arnhem-Presikhaaf. 

Andries Beeftink

Conciërge 

(Dinsdag- en donderdagochtend)

Als conciërge ben ik twee ochtenden op De Troubadour in Elden om het één en ander zoveel mogelijk in goede banen te leiden.De overige dagen van de werkweek ben ik op een andere school in Arnhem. 

Emke Vogelaar

Ondersteunende taken

(woensdag t/m vrijdag)