Bel me terug

Afspraak maken?

U denkt erover, uw kind bij ons in te schrijven. Fijn!
U kunt nu het volgende doen:

1) Gebruik maken van onze open ochtend

Woensdag 27 maart 2019 9.00 - 11.30 uur

U wordt dan rondgeleid door een ouder van onze school. Ook de locatiemanager Math Smeets is aanwezig om uw vragen te beantwoorden!

2) Een kennismakingsgesprek met rondleiding aanvragen met onze directeur Math Smeets, u kunt hem bereiken op:

(026) 3814623

Of vul het formulier hiernaast in. Er wordt dan telefonisch contact met u gezocht om een afspraak te maken.

3) Download het aanmeldformulier en stuur dit ingevuld op naar Rijksweg West 63, 6842 BB, Arnhem. Onze directeur (Math Smeets) neemt vervolgens contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

De eerste dagen op school:

Als uw inschrijving is bevestigd, neemt de groepsleerkracht ongeveer twee maanden voordat uw kind 4 jaar wordt, contact met u op. U kunt dan voor uw kind een aantal wen-dagen afspreken (minimaal 4 en maximaal 10). De groepsleerkracht zal ook een kennismakingsgesprek met u hebben, om bijzonderheden over uw kind betreffende gedrag, eventuele medicatie, allergieën of andere zaken die van belang zijn om te weten, met u door te spreken.

Besluit tot toelating:

Lees in onze schoolgids meer info over de toelatingsprocedure.