Stel cookie voorkeur in

Wie zijn wij?

Caroline Kamerling

Onderbouw: Kolibries

(Maandag t/m donderdag en om de week vrijdagochtend)

Mijn naam is Caroline Kamerling en ik werk sinds januari 2005 met veel plezier op de Troubadour.
Na mijn opleiding (KLOS) heb ik jaren in Doesburg gewerkt, vrijwel altijd met kleuters. Daarnaast heb ik een aantal jaren op de verschillende Doesburgse peuterspeelzalen gewerkt. Het onderwijs aan kleuters is nooit hetzelfde, elke dag is verrassend. Kleuters zijn spontaan, leergierig, nieuwsgierig en ontwikkelen zich door middel van spel. Het geeft elke dag weer energie om de kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling en ze te zien groeien/

 

 

 

Yvonne Slump

Onderbouw: Toerako's

(Maandag t/m donderdag en om de week vrijdagochtend)

Ik ben Yvonne. En ik werk alweer ruim een jaar met veel plezier op de Troubadour.  Vorig jaar ben ik gestart in groep 1/2 (Toerako's) samen met Caroline en Ellen. Inmiddels werk ik om de week op de vrijdag in groep 2 of in de bovenbouw bij de Kookaburra's en op de maandag en dinsdag ter ondersteuning van alle groepen. 

 

 

 

 

Ellen van Wesemael

Middenbouw: Paradijsvogels

(Maandag t/m woensdag)

Ik ben Ellen van Wesemael en ik kom uit Driel. Na de PABO ben ik gaan werken op de St Jansschool in Arnhem. Na een aantal jaren daar gewerkt te hebben ben ik op De Troubadour terecht gekomen.  Ik werk hier nu zo’n 13,5 jaar. Ik heb in alle bouwen gewerkt en nu sta ik in de onderbouw. Wat mij erg aanspreekt is het Jenaplan onderwijs. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen leren van en met elkaar.  Ieder kind is uniek in zijn ontwikkeling, talenten en leerstijl.
Verder ben ik ook werkzaam als gedragsspecialist. Ik ondersteun collega’s in hun pedagogisch handelen. We kijken samen naar de onderwijsbehoeften van individuele of groepjes leerlingen en van daaruit kunnen we een plan van aanpak opstellen, uitvoeren en evalueren.

Janneke Heikens

Middenbouw: Paradijsvogels

(Maandagochtend t/m woensdagochtend ter ondersteuning en donderdag en vrijdag)

Ik ben Janneke Heikens en getrouwd met Nico, we hebben 3 kinderen en wonen sinds 2016 in Nijmegen. In 2012 heb ik de opleiding tot groepsleerkracht afgerond. Daarvoor heb ik in de gezondheidszorg en in het bedrijfsleven gewerkt. Na mijn diplomering heb ik 4 jaar in Haaksbergen gewerkt als leerkracht. De afgelopen jaren heb ik verschillende groepen gehad op verschillende scholen. Van kleuters tot groep 8. Het werken in verschillende groepen vind ik steeds weer een mooie, leerzame ervaring en uitdaging. Ik ga respectvol om met alle kinderen en zorg voor een plek waar kinderen zich positief kunnen ontwikkelen, waarbij ruimte is voor eigen initiatieven. Ik geniet ervan met kinderen te werken, en ze te zien groeien in hun ontwikkeling. Het in gesprek gaan met kinderen is daarbij essentieel. 

Vera Berends

Middenbouw: Flamingo's

(Maandag t/m vrijdagochtend)

Ik ben Vera Berends en woon in Arnhem. Na het behalen van de Pabo heb ik veel ervaring opgedaan via de invalpool. Ik kwam op veel verschillende scholen en was werkzaam in alle groepen.

Sinds 2009 jaar werk ik op Basisschool De Troubadour. Dit schooljaar ben ik, net als voorgaande jaren, stamgroepleerkracht van groep 3/4/5. 
Sinds een aantal jaren ben ik ICT-coördinator op school. Dit jaar is daar het onderhoud van de website bij gekomen. 

Rachel De Hair

Bovenbouw: Kookaburra's

(Maandag t/m vrijdag)

Ik ben Rachel De Hair en ik rijd al 18 jaar, 5 of 4 keer per week met heel veel plezier naar de Troubadour. Dit is het 8ste jaar dat ik in de bovenbouw werk. Ik ben begonnen in de middenbouw en heb daarna de overstap naar de bovenbouw gemaakt.
Het mooiste aan het onderwijs, vind ik, dat je een steentje kunt bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. Elke dag is compleet anders en dat maakt het onderwijs uitdagend.
Ik doe mijn werk met heel veel plezier en liefde en ik vind het heel belangrijk om een pedagogisch klimaat in de groep te realiseren, waarin ieder kind zich veilig voelt en zich kan en mag ontwikkelen.

Kim van Zeben

Bovenbouw: Toekans

(Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Ik ben Kim en werk al sinds 2001 met veel plezier op de Troubadour. Een kleine en mooie school, waarbij vooral het Jenaplan mij erg aanspreekt. Ik heb vele jaren in de middenbouwgroep gewerkt. Zo mooi om te zien hoe kinderen groeien en hoe de kennis van bijvoorbeeld een paar letters zich zo snel ontwikkeld naar het lezen van boekjes. De trots van de kinderen straalt er van af, dat is waar ik zo van kan genieten. Sinds een paar jaar werk ik in de bovenbouw. Een hele andere dimensie, maar zeker zo mooi! Kinderen eigenaar maken van hun eigen ontwikkeling en dus ook hun doelen. Hoe gaan we met elkaar om en anderen met jou, wat zijn de nieuwsitems en wat gebeurd er in de wereld om ons heen? Met deze groep kan je daar mooie en interessante gesprekken over voeren.

Doordat de kinderen 3 jaar in mijn stamgroep zitten is het afscheid altijd bijzonder. Ze zijn klaar voor de volgende stap en hoe leuk is het om nog na alle jaren regelmatig weer oud-leerlingen voor mijn klasdeur te zien staan die even een praatje komen maken en laten weten hoe het met ze gaat. Dat geeft een fijn en voldaan gevoel als juf!

Desea van Muijen

Ondersteuning en leerkracht

(Maandag en dinsdag ter ondersteuning, om de week op vrijdag bij de Kookaburra's)

Ik ben Desea van Muijen en werk sinds vorig jaar op de Troubadour. Ik ben blij om weer terug te zijn in het Jenaplanonderwijs na een aantal jaar in het reguliere onderwijs te hebben gewerkt. Daarvoor werkte ik met veel plezier in een bovenbouwgroep op een jenaplanschool in Driebergen. Omdat ik dichter bij huis wilde werken ben ik hier terecht gekomen. Naast de Pabo heb ik ook de HEAO afgerond en een aantal jaren in de marketing gewerkt. Ik wilde er iets meer toe doen en heb toen de Pabo in de avonduren gedaan. Ik vind het vooral heel leuk om te zien hoe kinderen van elkaar leren en vind het dankbaar om hier een begeleidende rol in te hebben

Frank Futselaar

Bovenbouw: Toekans

(dinsdagmiddag en woensdag)

Mijn naam is Frank Futselaar. Ik ben op dinsdagmiddag en woensdag leerkracht in de bovenbouw. 
Ik woon in Arnhem, maar ben opgegroeid in Westervoort en heb daar als kind ook op een Jenaplanschool gezeten. 
In 2013 ben ik afgestudeerd van de Pabo in Arnhem. Vervolgens heb ik anderhalf jaar gewerkt op vele scholen in Arnhem als invaller en vast op de Jan Ligthartschool & de Paulusschool. 
In augustus 2014 ben ik weer gaan studeren. Aan Universiteit Utrecht heb ik de master Culture Antropologie Duurzaam Burgerschap gevolgd en met succes afgerond. 
Naast lesgeven heb ik een grote passie voor hardlopen. Voor mijn afstudeeronderzoek van de master ben ik bijvoorbeeld naar Kenia gereisd om te onderzoeken hoe de cultuur eruit ziet van Keniaanse hardlopers. Zij zijn immers de beste ter wereld. Ik train hier zelf ook dagelijks voor. Een van mijn hoogtepunten is de Nederlandse Titel op de 10.000 meter in 2017. 
Ik vind de combinatie van topsport en lesgeven leuk. Ik probeer hiermee de kinderen te inspireren zodat ze opzoek gaan naar hun eigen talenten en deze proberen te ontwikkelen.  

Math Smeets

Directeur

(Maandag t/m donderdag)

In 1979 ben ik gestart als groepsleerkracht op de Walburgisschool (nu De Sterrenkring) , een Jenaplanschool in de binnenstad van Arnhem, later verhuisd naar het Spijkerkwartier. Na 25 jaar alle functies en taken op de school te hebben uitgevoerd ben ik in 2004 verhuisd als directeur van de Jozef Sartoschool in de wijk Plattenburg.
Voorjaar 2017 deed zich de mogelijkheid voor om nog een keer van werkkring te veranderen. Een lang gekoesterde wens, terug naar Jenaplan, werd hiermee een realiteit.
Sinds 1 augustus werk ik met veel plezier op De Troubadour Elden en hoop hier nog enkele jaren ( de pensioengerechtigde leeftijd komt er langzaam aan) met het team samen te werken.
Wonend in het buitengebied van Zevenaar wordt mijn vrije tijd gevuld met de zorg voor een hele grote tuin. Daarnaast is (samen) muziek maken in een classic rockbandje een leuke en ontspannende hobby.

Ellen de Ronde

Intern-begeleider 

(Dinsdag en donderdag)

Mijn naam is Ellen de Ronde en ik ben intern begeleider op De Troubadour.
Op De Troubadour volgen we de ontwikkeling van de kinderen. We gaan in gesprek met kinderen, observeren en nemen toetsen af. Op deze manier krijgen we goed in beeld wat kinderen nodig hebben om onderwijs op maat te bieden. Ik begeleid en ondersteun leerkrachten bij dit proces. Daarnaast geef ik samen met de directeur richting aan de onderwijskundige ontwikkeling van onze school.
Wat mij drijft in mijn dagelijkse werk zijn de kinderen. Als zij met plezier naar school gaan en zich veilig voelen om te leren en te spelen, dan is mijn werk geslaagd!

Bonny Jansen

Administratief medewerker

(woensdagochtend)

Mijn naam is Bonny Jansen en ik werk sinds mei 2018 met veel plezier op de administratie van De Troubadour. Naast mijn administratieve werkzaamheden op diverse andere scholen geef ik ook één keer in de week kookles aan een groepje kinderen op een basisschool in Arnhem-Presikhaaf. 

Andries Beeftink

Conciërge 

(Dinsdag- en donderdagochtend)

Als conciërge ben ik twee ochtenden op De Troubadour in Elden om het één en ander zoveel mogelijk in goede banen te leiden.
De overige dagen van de werkweek ben ik op een andere school in Arnhem. 
 

Emke Vogelaar

Ondersteunende taken

(maandag t/m woensdag)